Etusivu / Taksi- ja tilausajopalvelut

TAKSI- JA TILAUSAJOPALVELUT

Taksi- ja tilausajopalvelut joustavasti ja luotettavasti

TAKSI-TUOMAS

Taksi- tai tilausajopalvelua vailla? Rimpauta meille, niin kyyti järjestyy sujuvasti kilpailukykyiseen hintaan kaikkialle Jyvässeudulle, tarvittaessa pidemmällekin. Me huolehdimme siitä, että pääset perille turvallisesti, mukavasti ja täsmällisesti. Yrittäjän lisäksi sinua palvelee seitsemän pitkän ajokokemuksen ja hyvän paikallistuntemuksen omaavaa asiakaspalveluhenkistä kuljettajaa. Kaikki kuljettajamme ovat suorittaneet ammattiajoluvan lisäksi invataksinkuljettajakoulutuksen.

Käytössämme on neljä uudehkoa ja vähäpäästöistä Mercedes-Benz Sprinter -tila-autotaksia, joista jokaisessa on täydellinen invataksivarustelu. Kaikki automme ovat päivittäisessä käytössä, joten pystymme järjestämään tarvitsemasi kuljetukset ripeästi ja joustavasti. Tilaviin ja mukaviin Sprintereihimme mahtuu kahdeksan kyydittävää. Kun molemmat pyörätuolipaikat ovat käytössä, tilaa on vielä neljälle istuimelle eli kaikkiaan kyytiin mahtuu kuusi henkilöä. Jos kaikille istuimille ei ole tarvetta, voidaan tilaa vapauttaa matkatavaroille. Poistamalla takapenkit käytöstä matkatavaratilaa vapautuu reilusti ja kyytiin mahtuu useita isompiakin matkalaukkuja.Ajovälityksessä mukana olevien autojemme kyytihinnoittelussa käytämme Jytaksin ja Menevän kuluttajataksoja. Matkan hinta on siis helppo ennakoida. Voit laskea hinta-arvion tarvitsemallesi kyydille Jytaksin taksalaskurilla. https://jytaksi.fi/taksalaskuri/ Pidemmistä matkoista annamme mielellämme tarjouksen.

Voimme olla avuksi esimerkiksi seuraavissa kuljetustarpeissa

  • Taksi- ja invataksikuljetukset Jyvässeudulla

  • Pienryhmien tilausajokuljetukset matkailukohteisiin ja tapahtumiin (esim. Jyväskylästä Himokselle tai Jyväskylästä Peurunkaan)

  • Kiertoajelut Jyvässeudulla (esim. Alvar Aallon kohteet ja Riihivuoren maisema

  • Jatkoyhteysjärjestelyt juna-, bussi- ja lentomatkustajille (esim. kuljetukset Jyväskylän Matkakeskukselta / Tikkakosken lentokentältä hotellille tai muuhun kohteeseen

Kalustomme

Kysy lisää palveluistamme tai tilaa kuljetus kätevästi! Soita 050 4113 242 tai ota yhteyttä lomakkeellamme. Ota kiireellisissä kuljetustarpeissa yhteyttä aina puhelimitse. Lomakkeisiin vastaamme 1–2 päivän viiveellä.

Autojemme keskeiset ominaisuudet

Mercedes-Benz Sprinter

  • Autojen vuosimallit: 2019, 2018, 2016 ja 2012
  • Taksi- ja invataksikuljetukset Jyvässeudulla
  • Täydellinen invavarustelu kaikissa autoissa.
  • Matkustajamäärä: 1 + 8 henkilöä
  • Autoissamme on nykyaikaiset ja vähäpäästöiset diesel-moottorit (kolmessa autossa päästöluokka Euro 6 ja yhdessä Euro 5).